Websites-gratis-afbeeldingen

8 Websites voor gratis afbeeldingen

Je hebt het je misschien wel al eens afgevraagd. Die mooie afbeeldingen, waar haalt iedereen deze vandaan? Betalen ze hiervoor? Of bestaan er ook gratis opties?

Daar wil ik je bij helpen. Natuurlijk raad ik je nog het meeste aan om je eigen foto’s en video’s te maken met je smartphone of ander goed materiaal, toch is dat niet altijd mogelijk.

Als je veel foto’s nodig hebt en deze gaat aankopen kan het je een fortuin kosten. Wat niet wil zeggen dat je alle foto’s gratis moet downloaden. Als je er mee kan leven dat de foto’s die je gebruikt overal opduiken, is het wel een goede optie.

Deze sites gebruik ik zelf om mooie foto’s te zoeken en kan ik je aanraden. Opgelet, bij de afbeeldingen staat meestal bij of je het commercieel mag gebruiken.
Als je in plaats van afbeeldingen icons (symbolen, iconen, emoji’s …) zoekt kan je bij de twee laatste terecht (o.a. ook Facebook emoji’s).

  1. Pixabay
  2. Pexels.com
  3. Death to the stock photo
  4. Freepik
  5. Unsplash
  6. Picjumbo
  7. Flaticon (icons)
  8. Icon Finder (icons)

Wil je deze foto’s daarna nog bewerken?

Gebruik dan deze top-tool canva.com waarbij je extreem simpel en intuïtief je afbeeldingen kan gaan ‘designen’. Geen designer meer nodig want je kan het zelf! De foto’s die je hebt gedownload van bovenstaande websites kan je hierbij uploaden en gebruiken. Naast de sites die je hierboven gelezen hebt heeft Canva.com zelf al een heel aantal gratis foto’s ter beschikking. De foto in deze blog is voorbeeld van een design uit Canva.

Heb jij ook nog een geweldige website ontdekt? Zet ze hier zeker bij in de comments 🙂

PS: Wil je GRATIS toegang tot een besloten Facebookgroep waar je al je vragen kwijt kan over Facebook Marketing? Klik dan hier.

Tijd om een nieuwe website te laten maken?

Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.