inplannen-berichten-bedrijfspagina

De 5 meest gestelde vragen over een bedrijfspagina

 1. Waarom moet ik een bedrijfspagina hebben? Is een persoonlijke pagina niet genoeg?

  • Facebook heeft dit niet graag: je pagina kan geblokkeerd worden omwille van professioneel gebruik van je privé profiel.
  • Je kan meer volgers hebben dan op een persoonlijk profiel waar het gelimiteerd is tot 5000 volgers.
  • Je kan statistieken bekijken van je berichten en fans.
  • Adverteren gaat beter via een bedrijfsaccount.
  • Je kan op voorhand berichten inplannen zodat je tijd gaat besparen

… (en dit zijn nog maar een paar redenen)

 

2. Hoe krijg ik meer fans?

Fans groeien organische en neemt meestal wel wat tijd.  Wil je actiepunten ontdekken die je verder gaan helpen om van nul te starten?

Lees de tips hier

Om de trage weg naar veel fans kort te sluiten kan je ook advertenties lanceren. Deze gaan je groei een heel stuk versnellen. Je gaat niet inzetten op de groei van fans (advertentie page likes) maar op de groei van leads. De groei van fans is een leuk bijproduct van het adverteren… 🙂

 

3. Wat is het meest optimale aantal keer per dag om content te posten op Facebook?

Hier verwijs ik je graag door naar dit artikel. Je komt te weten hoeveel keer je best post per week op je bedrijfspagina maar ook wanneer jij dat best doet… Lees er hier verder over.

 

4. Hoe wissel ik van mijn persoonlijk profiel naar mijn bedrijfspagina?

Het kan verwarrend zijn hoe of waar je nu zit binnen Facebook. Op je persoonlijk profiel of bedrijfspagina. Hoe wissel je vlot van het ene naar het andere?

  • Manier 1: Ga helemaal rechtsboven in de hoek naar het pijltje in de blauwe balk. Je bedrijfspagina (of meerdere) worden hier opgelijst waarvan jij de toegang hebt.
  • Manier 2: Zoek in de zoekbalk simpelweg je pagina door de naam van je pagina te schrijven. Zodra de juiste pagina gesuggereerd wordt, klik je deze aan.
 

5. Hoe plan ik op voorhand berichten in?

Facebook maakt het je gemakkelijk om pro-actief te gaan werken. Je kan alle berichten inplannen (uiteraard een live video niet). Dit doe je zo:

Maak je bericht zoals je normaal zou schrijven. In plaats van te publiceren klik je op het pijltje ernaast en sla je op als concept of plan je het bericht in op een andere datum en uur.

 

 

Dit waren de vijf meest gevraagde vragen die ik regelmatig krijg. Heb je een andere vraag over hoe je je bedrijfspagina kan gebruiken? Laat het hieronder weten en je krijgt zeker een antwoord! Ik help je met plezier verder…

 

PS: Wil je GRATIS toegang tot een besloten Facebookgroep waar je al je vragen kwijt kan over Facebook Marketing? Klik dan hier.

Tijd om een nieuwe website te laten maken?

Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.