Advertentiecampagnes

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten, meer gerichte websitebezoekers genereren of simpelweg meer verkopen in uw (online) shop?

We pakken adverteren heel serieus. Via Facebook, Instagram of Google. Creatieve professionele campagnes met resultaat. Tijd voor meetbaar resultaat en een écht handig plan van aanpak. Benieuwd hoe het voor jou kan werken?

Google Ads

Google Search, Google Display, YouTube… Noem het Google ads.  Een enorme meerwaarde om je bedrijf zichtbaar te maken aan de juiste doelgroep.Meer online verkopen, offerte aanvragen of ingevulde contactformulieren… met een meetbaar resultaat.

Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram advertentiecampagnes zijn niet weg te denken in de huidige campagnes omdat ze nog zo succesvol . Met een creatieve kwinkslag naar de exact juiste doelgroep richten & exact weten wat je return on investment is? Dat is wat we je kunnen bieden.  

Klanten vertellen

Onwaarschijnlijk succes.

Steven & zijn team zorgde ervoor dat de opening van onze nieuwe zaak een onwaarschijnlijk succes werd! Bedankt!!!!!

Rozanne, Honda Mertens
5/5
Doeltreffend.
Ik heb van Steven een halve dag one on one training gekregen rond Facebook advertising. Zijn kennis, tips en advies zijn mij sindsdien ongelofelijk goed van pas gekomen. Voor mijn eigen business én voor die van mijn klanten. Heb je daarna een vraag of een probleem? En ik krijg Steven persoonlijk aan de lijn om me verder wegwijs te maken. Dit is een marketing expert van weinig woorden maar doeltreffende daden. En dat is zeldzaam.
Jeroen Caluwé, Copy That
5/5
osteopaat website laten maken
Correct, open, to the point.

“Ik ben heel blij dat ik Steven & The Online Builders ben tegen gekomen. Door de drukte als therapeut waarin je je focust op de patiënt laat je marketing en social media en al de rest achterwege en kan je niet echt groeien. Ik was er een stuk mee bezig maar dat was verre van optimaal. We deden maar wat zonder doel voor ogen. En daarvoor heb je de juiste mensen op de juiste plaats nodig. Dat duurt soms 4 jaar voor je iemand gevonden hebt die op dezelfde golflengte zit en je echt verder kan brengen. Soms moest ik eerst drie keer tegen de muur lopen om dan pas een opening te zien in het geheel. Je hebt geen alternatief.. Dat is het moeilijke. Nu ben ik super tevreden. Om het zo maar even te zeggen en samen te vatten wat ik apprecieer: Correct, openheid, oprechtheid, to the point, met een doel voor ogen, gestructureerd en zeer behulpzaam.

Duidelijk gepassioneerd en door zijn liefde voor het vak, duwt hij mensen vooruit in hun bestaan als bedrijf en ondernemer. Ik heb er rust uit gehaald en boek grote vooruitgang elke maand. Hierdoor kan ik mij focussen op mijn core business. Je voelt dat de mensen het appreciëren. Voor mij is het een openbaring om mensen te hebben die naast mij staan en werken en kunnen meedenken in het verhaal. Het is 1 woord. T-O-P.”

Thorbjörn De Brul, Topsportadvies
5/5

Tijd om een straffe advertentiecampagne op te zetten? Laat je verrassen!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.