Goedgevonden website laten maken

Een nieuwe website laten maken?

Herken je dit?

Op zoek naar een hoogscorende website ?

Wist u dat er waarschijnlijk 10 kleine dingen zijn die u op dit moment met uw website zou kunnen doen in een paar minuten, om uw aantal aanvragen of verkopen drastisch te verbeteren

Website laten maken? Bekijk hier enkele websites uit ons portfolio.

website laten maken korbeek-lo

Bird Belgium

Het premium merk Bird werd naar België gehaald. Bird Belgium was geboren, exclusieve partner voor de elektrische steps. Hierbij hoort een spiksplinternieuwe gebruiksvriendelijke webshop.

zZoomer

zZoomer was toe aan een nieuwe website die gemakkelijk kon aangepast worden naar hun (toekomstige) noden. We zorgden voor een gloednieuwe website en gerichte campagne-pagina’s voor de samenwerking met Deliveroo. 

website laten maken

De Kaai Leuven

De kaai, een gloednieuwe residentie had een geoptimaliseerde website nodig om tot een vlotte verkoop te komen.

Honda Mertens

Deze ambitieuze Honda Motor Dealer was met zijn twee dealerships in Brussel & Antwerpen werd voorzien van verschillende websites die de huidige noden ondersteunen. Daarnaast werd een zeer succesvolle lancering georganiseerd. 

website laten maken korbeek-lo

De boomhutbouwster

Boomhutten, boomhutten, speelhutten, speeltorens. Noem het en ze kunnen het maken. Met wekelijkse offerte-aanvragen is deze website een goedwerkende klantenmachine geworden.

Osteopathie Flamaing

Pieter-Jan, osteopaat uit Wommersom koos ervoor om zijn nieuwe praktijk online vindbaar te maken met een nieuwe website.

The Landscape Photo Guy

Landschappen, uitzichten, panorama’s. Niets heeft geheimen voor The Landscape Photo Guy. Met een online platform kan hij zijn portfolio aan het brede publiek tonen en zijn werk online verkopen. 

Go4Electric

Nieuwe website voor een gevestigde dealer in Leuven & Antwerpen. De one-stop-shop voor elektrische mobiliteitsoplossingen op 2 wielen. Met doorlopende SEO optimalisatie & resultaat-gerichte Google Ads campagnes is een kanon in de maak.

Lopendfietsen.be

De Elliptigo fiets combineert het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen. ElliptiGO België werd online naar een hoger niveau getild met een nieuwe website, webshop & resultaatgerichte advertentiecampagnes.

Frituur Tartaar

Een gevestigde waarde uit het Gentse kreeg een make-over. Nadat zijn 2 locaties al aangepakt waren, was het tijd voor een gloednieuwe website!

Een website laten maken die écht oplevert

Een website op zich is weinig waard als het geen klanten oplevert. Het goede nieuws is dat je om dit te bereiken totaal geen totaal unieke of ‘fancy’ website voor moet hebben. Nee, je gaat de bewezen principes voor een klanten-genererende website toepassen. Het warm water niet meer uitvinden, maar gebruiken wat écht werkt.  Natuurlijk gaat die website er nog goed uitzien, maar niet ten koste van de basisprincipes.

Graag je favoriete tools integreren met je website? Geef ons de uitdaging, wij zorgen voor het resultaat! Zo integreerden we al vele websites met verschillende tools

Onze focus

  1. Gevonden worden in Google (via zoekmachine optimalisatie)
  2. Gebruiksvriendelijke en hoogconverterende website (van bezoeker naar klant)

Onze garanties

Onze werkwijze

Brainstorm & Startgesprek

We verzamelen alle benodigde informatie en organiseren een startgesprek om alles tot in detail te bespreken.

Structuur & Design

Op basis van ons eerste gesprek gaan we aan de slag en tekenen we een website-structuur uit dat we in een visueel ontwerp gieten. Zo zie je hoe de website er gaat uitzien. Dit gaat over en weer tot je tevreden bent. 

Ontwikkeling & Testen

Dit goedgekeurde ontwerp gaan we nu omzetten in een echte website (programmeren). We voegen de teksten en foto’s in, maken de website schaalbaar voor mobiel, tablet, iPad, grote schermen, … Dit testen we uitvoerig tot het 100% op punt staat.

Nieuwe website live zetten!

Na een grondige kwaliteitscontrole en de laatste finetuning is het tijd om de website live te zetten!

Klanten vertellen

Vlotte & aangename samenwerking!

Vlotte & aangename samenwerking bij opbouw van website. Onderlinge communicatie verliep vlot en gaf dan ook top resultaat. Merci@theonlinebuilders!

Vincent De Roo
5/5
Correcte service, goed bereikbaar.

Correcte service, goed bereikbaar. Aangename samenwerking. Aanpassingen worden snel en correct uitgevoerd. Goed overleg over doelstellingen. Zeker een aanrader.

Kristiaan Hellemans
5/5
Zeer professionele en kwaliteitsvolle partner!

Zeer professionele en kwaliteitsvolle partner om mee samen te werken, snel in reageren op vragen en handeling ernaar is ook evenredig, kortom: een aanrader!

Sofie Du Breuil, Kwalis
5/5
Met duidelijk zichtbaar resultaat!

Heel tevreden over de websiteanalyse die Steven deed van onze website! We kregen een zeer gedetailleerd overzicht van wat we konden aanpassen en waarom. Ook de aanpassingen zelf werden vlot gedaan én met duidelijk zichtbaar resultaat!

Hanne De Ruyck
5/5
Dierenarts Dieter & Ellen
Hele fijne samenwerking!
Duidelijk kennis van zaken, luisterde heel goed naar onze wensen en verwachtingen, speelde daar op in en dacht zelf ook actief mee. Hele fijne samenwerking! Merci!
Ellen, Dierenarts Dieter
5/5
Fantastische samenwerking!

Fantastische samenwerking, héél professioneel en aangenaam. Het beste advies en snelle oplossingen ook in dringende situaties. Steven & zijn team kunnen de situatie héél goed inschatten, luisteren en begrijpen wat de klant wenst en komen met originele oplossingen. Warm aan te bevelen!

Isabelle Desmet
5/5
Efficiënt maar tegelijk creatief!

We zijn bij The Online Builders via een andere tevreden klant terecht gekomen en we zijn meer dan tevreden over de aanpak : efficiënt maar tegelijk creatief. Hij heeft ons heel goed geholpen bij de opstart van onze webshop terwijl we leken waren op dat vlak. De tips, advies en ondersteuning is echt waardevol. Een echte aanrader dus.

Hilde Coremans
5/5
Onze redding in nood!

The Online Builders, onze redding in nood !!! Onze traiteurszaak heeft reeds vele malen dienst gedaan op het professionele werk van The Online Builders. Steeds alert en uiterst betrouwbaar! Ons bedrijf stond zeker nog niet zo ver zonder de hulp en expertise van Steven & zijn team! Bij problemen staat hij steeds meteen voor ons klaar. Bedankt, Flor en Sofie

Traiteur Le Plat
5/5

Vragen of graag eerst kennismaken voor je bestelt?

 Boek hieronder een vrijblijvend gesprek in.

Plan een call in met Steven

Een nieuwe website laten maken... ook voor jouw sector?

Over de jaren heen hebben we heel wat klanten gelukkige kunnen maken met heel uiteenlopende niches.

Van KMO’s tot lokale ondernemer:

Vastgoedmakelaar, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, kappersketens, glazenwassers, elektriciens, loodgieters, schrijnwerkers, klusjesmannen, timmermannen, dokters, tandartsen, kinesisten, osteopaten, dierenartsen, apothekers, therapeuten, bloemisten, café-eigenaars, restaurant uitbaters, frituren, lokale winkels, accountants, optiekzaken, bakkers, slagers, fotografen,  fitnessen, schoonheidssalons, massagesalons, kappers, dealerships, beveiligingsfirma’s, vzw’s, ngo’s, boetieken, lokale winkels,  … 

0 /5
5/5
Op basis van 18 Reviews
0 /5
5/5
Op basis van 7 Reviews

Veelgestelde vragen over een nieuwe
website laten maken

Op elke vraag een helder antwoord.

Je kan ervoor kiezen om op een nieuwe domeinnaam (.be, .com,..)  je website te laten installeren of de oude te overschijven op dezelfde domeinnaam.

Natuurlijk. We hebben verschillende websites in verschillende talen gemaakt. 

Nee, wij zorgen ervoor dat we aan Google jouw verhuizing correct doorgeven. Hierdoor verlies je geen bezoekers of posities in Google.

Ja! Al onze websites zijn gemakkelijk te gebruiken en aan te passen. Als je een word document kan veranderen, kan je onze websites ook aanpassen (tekst, foto’s, …).

Als je niet tevreden bent met je website, doen we ons best om het te verbeteren tot je wel tevreden bent. Als je nog steeds niet tevreden bent hebben we een geld terug garantie. Met ontevreden klanten zijn we natuurlijk niets. 

Gemiddeld zal dit proces ongeveer 3 tot 5 weken duren vanaf de start. Uitgebreide webshops nemen iets langer in beslag. De levertijden zijn afhankelijk van meerdere factoren. We houden je regelmatig op de hoogte in welke fase we staan. 

Al onze websites worden zo gebouwd zodat ze later (indien nodig) uitgebreid kunnen worden naar een webshop. We groeien graag mee met jouw zaak! 

Geen probleem. We vragen en leggen alles uit in mensentaal zodat je geen verrassingen hebt en perfect weet wat we doen en wat je krijgt.

Wij zorgen ervoor dat jij je kan focussen op het runnen van je eigen zaak. Ondertussen wordt je professionele website klaargestoomd. Met persoonlijke begeleiding van A tot Z tijdens het maken én nadien!

Gratis websitebouwers, zoals Wix, Squarespace, Jimdo, Webnode, … zijn soms handig om snel een eenvoudige website te ontwerpen. Maar, let op! De mogelijkheden van deze tools zijn echter zeer beperkt en het bouwen neemt veel tijd in. Geavanceerde functies zijn meestal niet mogelijk en je bent zeer beperkt in je mogelijkheden: vooral als het aankomt om marketing en zoekmachine optimalisatie.  Door een site te laten maken kan je profiteren van onze jarenlange ervaring en best practices. We adviseren wat goed werkt en zorgen ervoor dat je je gewoon kan focussen op je dagelijkse werking. Last but not least: we zorgen steeds voor support na de oplevering!

Je kan een mailtje sturen naar steven@theonlinebuilders.com of boek een moment in via de online agenda op deze pagina. 

Nieuwe professionele website laten maken?
Geef ons een seintje!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.