Onze Referenties

Een kleine greep uit onze succesverhalen. Bekijk hieronder onze referenties in de spotlights:

Kwalis Projects

Webdesign - Branding - SEO - Advertentiecampagnes
Voor deze projectontwikkelaar werd een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld die volledig werd doorgetrokken naar de verschillende nieuwe websites & gerichte advertentiecampagnes.

Honda Mertens

Website - Branding - SEO
Deze ambitieuze Honda Motor Dealer was met zijn twee dealerships in Brussel & Antwerpen werd voorzien van verschillende websites die de huidige noden ondersteunen. Daarnaast werd een zeer succesvolle lancering georganiseerd.
website laten maken korbeek-lo

Bird Belgium

Website - E-commerce - SEO
Het premium merk Bird werd naar België gehaald. Bird Belgium was geboren, exclusieve partner voor de elektrische steps. Hierbij hoort een spiksplinternieuwe gebruiksvriendelijke webshop.

Al Real Estate

Website - Branding - SEO
Een nieuw Immokantoor in Regio Leuven & Boutersem werd opgericht. Een strak logo & typografie werd samen ontwikkelt. Een nieuw merk in het straatbeeld is geboren. De volgende stap? Een nieuwe website die mee kan groeien met de evolutie van de makelaar.

PatientDesk

Website - SEO
PatientDesk, een applicatie voor online patiëntenbeheer. Minder papierwerk, meer gebruiksgemak, centraal en online beheer van al je patiëntendossiers. Om de groei te ondersteunen werd een nieuwe website gemaakt die nieuwe aanvragen oplevert.

De Boomhutbouwster

Website - SEO
Boomhutten, boomhutten, speelhutten, speeltorens. Noem het en ze kunnen het maken. Met wekelijkse offerte-aanvragen is deze website een goedwerkende klantenmachine geworden.
website laten maken korbeek-lo
website laten maken

zZoomer

Website - SEO
zZoomer was toe aan een nieuwe website die gemakkelijk kon aangepast worden naar hun (toekomstige) noden. We zorgden voor een gloednieuwe website en gerichte campagne-pagina’s voor de samenwerking met Deliveroo.

ElliptiGO België

Website - E-commerce - SEO
De Elliptigo fiets combineert het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen. ElliptiGO België werd online naar een hoger niveau getild met een nieuwe website, webshop & resultaatgerichte advertentiecampagnes.

Ijs van de Walle

Website - Branding - E-commerce - SEO
Ambachtelijk schepijs en ijstaarten uit Temse. Een nieuwe website en webshop werd gemaakt om ook online het lekkere aanbod goed te kunnen aanbieden. Daarnaast werd er een grote focus gelegd op SEO: de ijsjes en ijstaarten worden goed gevonden in Google in de regio!

GO4ELECTRIC

Website - E-commerce - SEO - Advertentiecampagnes
Nieuwe website voor een gevestigde dealer in Leuven & Antwerpen. De one-stop-shop voor elektrische mobiliteitsoplossingen op 2 wielen. Met doorlopende SEO optimalisatie & resultaat-gerichte Google Ads campagnes is een kanon in de maak.

Marlies Verdoodt

Website - E-commerce - SEO
Verbindende copy en verhalen. Voor Marlies werd een webshop bijgebouwd met poëtische wenskaarten.

Yoga XL

Website - E-commerce - SEO
Yoga Studio in Elsene. Tijden de coronatijden werd een ecommerce omgeving opgezet en werd online yoga toegevoegd aan het aanbod. Met succes.

’t Gezondheidshuysje

Website - E-commerce - SEO
Massagesalon in Sint-Niklaas met een nieuwe webshop in de website geïntegreerd. Voedingsadvies, supplementen en accessoires worden online verkocht.

Joh Clothing

Website - E-commerce
Joh Clothing, een duurzaam en hip kledingmerk. Hun aanbod werd uitgebreid naar bedrijven. Bestel merchandise & alle drukwerken op maat. Nu te bereiken op een gloednieuwe website.

Osteopathie Flamaing

Website - SEO
Osteopaat uit Wommersom (Linter).

A.R.T. Architecten

Website
Architect in regio Leuven met ruime expertise in investeringsvastgoed.

Studententhuis

Website - Branding - SEO
Studentenresidenties in Leuven en Mechelen by Kwalis.

Kurt Lapere Fotografie

Website
Getalenteerde fotograaf uit de Westhoek met specialisatie in communies, trouwfeesten en kinderen.

Sonja Sonneville

Website - E-commerce
Damesmode in Holsbeek met een gloednieuwe online webshop.

Rijwielen Jacobs

Website - E-commerce - SEO
Een gevestigde waarde in het Leuvense fietslandschap sinds 3 generaties. Voor Jacobs werd de website gekoppeld met de voorraad en kon het online verkopen starten!

Dierenarts Dieter

Website - SEO
Dierenarts uit Wilsele met een specialisatie in bijzonder diersoorten. De website blijft evolueren samen de dierenarts met regelmatige updates.

Dr. Hellemans

Website
Deze huisdokter in Bierbeek werd verrast met een modern jasje op zijn website. Met praktische informatie die extreem simpel terug te vinden is.

De Houtbouwers

Website
Een KMO in wording, met een hele resem handige houtbouwers. Van boomhutten tot tiny houses tot speeltuinen, … alles is mogelijk.

Coaching 4 coaches

Website
Master Certified Coach met diverse opleidingen.

Certified Coach Program

Website
Een aparte website voor een specifiek opleidingsprogramma: opleiding tot gecertificeerd professioneel coach.

APS

Website - SEO
APS (Automated Products Services) levert pasfoto systemen voor steden en gemeenten. De website werd aangepakt en in een modern en schaalbaar jasje gestoken.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.