Onze cases

Een kleine greep uit onze succesverhalen. Bekijk hieronder onze cases in de spotlights:

Kwalis Projects

WebdesignBrandingAdvertentiecampagnes

Voor deze projectontwikkelaar werd een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld die volledig werd doorgetrokken naar de verschillende nieuwe websites & gerichte advertentiecampagnes.  

Honda Mertens

WebdesignAdvertentiecampagnesBrandingHoger scoren in Google

Deze ambitieuze Honda Motor Dealer was met zijn twee dealerships in Brussel & Antwerpen werd voorzien van verschillende websites die de huidige noden ondersteunen. Daarnaast werd een zeer succesvolle lancering georganiseerd. 

Bird Belgium

Webdesign

Het premium merk Bird werd naar België gehaald. Bird Belgium was geboren, exclusieve partner voor de elektrische steps. Hierbij hoort een spiksplinternieuwe gebruiksvriendelijke webshop.

Al Real Estate

WebdesignBranding

Een nieuw Immokantoor in Regio Leuven & Boutersem werd opgericht. Een strak logo & typografie werd gekozen. De volgende stap? Een nieuwe website die mee kan groeien met de evolutie van de makelaar. 

PatientDesk

WebdesignHoger scoren in Google

PatientDesk, een applicatie voor online patiëntenbeheer. Minder papierwerk, meer gebruiksgemak, centraal en online beheer van al je patiëntendossiers. Om de groei te ondersteunen werd een nieuwe website gemaakt die nieuwe aanvragen oplevert. 

De Boomhutbouwster

WebdesignHoger scoren in Google

Boomhutten, boomhutten, speelhutten, speeltorens. Noem het en ze kunnen het maken. Met wekelijkse offerte-aanvragen is deze website een goedwerkende klantenmachine geworden. 

zZoomer

Webdesign

zZoomer was toe aan een nieuwe website die gemakkelijk kon aangepast worden naar hun (toekomstige) noden. We zorgden voor een gloednieuwe website en gerichte campagne-pagina’s voor de samenwerking met Deliveroo. 

ElliptiGO België

WebdesignAdvertentiecampagnes
De Elliptigo fiets combineert het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen. ElliptiGO België werd online naar een hoger niveau getild met een nieuwe website, webshop & resultaatgerichte advertentiecampagnes.

Ijs van de Walle

WebdesignHoger scoren in Google
Ambachtelijk schepijs en ijstaarten uit Temse. Een nieuwe website en webshop werd gemaakt om ook online het lekkere aanbod goed te kunnen aanbieden. Daarnaast werd er een grote focus gelegd op SEO: de ijsjes en ijstaarten worden goed gevonden in Google in de regio!

GO4ELECTRIC

Webdesign
Nieuwe website voor een gevestigde dealer in Leuven & Antwerpen. De one-stop-shop voor elektrische mobiliteitsoplossingen op 2 wielen. Met doorlopende SEO optimalisatie & resultaat-gerichte Google Ads campagnes is een kanon in de maak.

Joh Clothing

Webdesign

Joh Clothing, een duurzaam en hip kledingmerk. Hun aanbod werd uitgebreid naar bedrijven. Bestel merchandise & alle drukwerken op maat. Nu te bereiken op een gloednieuwe website.

Stay tuned, binnenkort meer...

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.