Hoger scoren in Google?

Word beter gevonden in Google door je website te laten optimaliseren. Laat je bijstaan door onze expertise! Op de eerste plaats in de zoekresultaten kom je niet zomaar. 

Onze aanpak start meestal met een grondig SEO-analyse waarbij we je een duidelijk startrapport maken. Van daaruit gaan we verder optimaliseren en een lange termijn aanpak uitbouwen. 

 

Hoger scoren in Google: hoe dan?

Hoe verbeter ik mijn site voor zoekmachines? Meer dan 200 factoren bepalen of je bovenaan de zoekresultaten getoond wordt of niet. Uiteindelijk heb je zelf heel veel in eigen hand, al kan dit zeer tijdrovend en lange termijn traject worden om een perfect resultaat te behalen.  Het komt er op neer, dat je minimum beter moet doen dan je concurrentie. Wat zijn die factoren dan juist?

Grofweg kan je 3 groepen van factoren onderscheiden: 

Technische factoren

Is je website snel genoeg geladen op mobiel? Is de code achter de website proper en overzichtelijk opgebouwd? Is er een duidelijke structuur van pagina’s? Is je website-systeem google vriendelijk? 

Inhoudelijke factoren (Teksten, foto's, ..)

De inhoudelijke factoren zijn ook van groot belang. Welke kernwoorden / zoektermen worden gebruikt? Zijn alle teksten en afbeelding geoptimaliseerd? Is de website gebruiksvriendelijk? Allemaal vragen die gesteld moeten worden om de website inhoudelijk beter te maken.

Factoren buiten je website

Naast je eigen website zijn er ook nog externe factoren. Google schat bijvoorbeeld je authoriteit van je website in aan de hand van ‘backlinks’ of externe linken naar je website. Hoe meer linken van belangrijke websites & platformen, hoe belangrijker je website wordt geacht.

Nieuwsgierig hoe jij hoger kan scoren in Google?
Neem contact op!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.