Topsportadvies.be

Nieuwe website voor Osteopaat en Causopractor

Op zoek naar de oorzaak van blessures? Dan zit je goed bij Topsportadvies!

website maken voor therapeut

Ik ben heel blij dat ik Steven ben tegen gekomen. Door de drukte als therapeut waarin je je focust op de patiënt laat je marketing en social media en al de rest achterwege en kan je niet echt groeien. Ik was er een stuk mee bezig maar dat was verre van optimaal. We deden maar wat zonder doel voor ogen.

En daarvoor heb je de juiste mensen op de juiste plaats nodig. Dat duurt soms 4 jaar voor je iemand gevonden hebt die op dezelfde golflengte zit en je echt verder kan brengen. Soms moest ik eerst drie keer tegen de muur lopen om dan pas een opening te zien in het geheel. Je hebt geen alternatief.. Dat is het moeilijke.

Nu ben ik super tevreden. Om het zo maar even te zeggen en samen te vatten wat ik apprecieer bij Steven: Correct, openheid, oprechtheid, to the point, met een doel voor ogen, gestructureerd en zeer behulpzaam. Duidelijk gepassioneerd en door zijn liefde voor het vak, duwt hij mensen vooruit in hun bestaan als bedrijf en ondernemer.

Ik heb er rust uit gehaald en boek grote vooruitgang elke maand. Hierdoor kan ik mij focussen op mijn core business. Je voelt dat de mensen het appreciëren

Voor mij is het een openbaring om mensen te hebben die naast mij staan en werken en kunnen meedenken in het verhaal.

Het is 1 woord. T-O-P.

Thorbjörn De Brul

Samen jouw project bespreken?

Net als Topsportadvies, kan je snel een nieuwe website online hebben. Wij luisteren naar wat je wil, waar je naartoe wil en dat vertalen we in een resultaatgerichte website waar je trots op kan zijn. Iets voor jou? Neem simpel contact met ons op via onderstaande knop!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.