Patientenbeheer.be

Nieuwe website voor applicatie / software-toepassing

Met een stevige applicatie kunnen zorgverstrekkers op een simpele manier hun patiëntendossiers beheren. Om deze applicatie kenbaar te maken naar de buitenwereld was een nieuwe website op zijn plaats. Benieuwd? Ga zeker een kijkje nemen! 

applicatie nieuwe website laten maken

Stevens know-how is een duurzame bron van inspiratie voor ons en hij kwam op het juiste moment onze wereld binnengestapt. In een sneldraaiende maatschappij waar je ‘je marketing’ best in een nieuw jasje steekt (lees : social media, online branding, communicatie …) en je online identiteit beter doordacht in het leven roept, blijft hij voor ons een absolute referentie als consultant. Doordacht, efficiënt, gepassioneerd, goed voorbereid, innovatief, meten-is-weten, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, durven geven, … het zijn slechts enkele eigenschappen die me spontaan overtuigenden hem in ons verhaal te integreren. In de wereld van de marketingconsultants hebben we meer van deze mensen nodig! Ik stip dus graag en terecht de volle 5 sterretjes aan voor deze gepassioneerde vakman.

Robin Demeeter

Samen jouw project bespreken?

Net als Patiëntenbeheer, kan je snel een nieuwe website online hebben. Wij luisteren naar wat je wil, waar je naartoe wil en dat vertalen we in een resultaatgerichte website waar je trots op kan zijn. Iets voor jou? Neem simpel contact met ons op via onderstaande knop!