Professionele website laten maken? ​

​Wij maken goedgevonden websites die klanten genereren.

Mobiel vriendelijke websites (Mobile responsive).

Resultaatgerichte websites (van bezoekers tot klant).

Goed gevonden worden in google!

Gemiddeld binnen 4 weken afgewerkt en opgeleverd!

Meegroeigarantie (Altijd modern en up-to-date).

Veilig en snel.

Persoonlijke begeleiding en advies bij je online Marketing.

Aangepast op de Europese privacy wetgeving (GDPR / AVG).

Geen verborgen kosten.

Ons doel

Een website laten maken die klanten oplevert

Een website is nog altijd jouw grootste online vitrine waarmee je klanten aantrekt via Google. Het laten maken van een website nemen wij met plezier in handen:

Geen technische kennis nodig, geen gedoe

We leggen alles in mensentaal uit zodat je weet wat je krijgt. Zo kan jij je focussen op het runnen van je eigen zaak.

Niet tevreden, geld terug.

Een ontevreden klant, daar zijn we niet veel mee. We gaan door tot je eindelijk de website van je dromen hebt.

Geen technische kennis? 

Geen probleem. We vragen en leggen alles uit in mensentaal zodat je geen verrassingen hebt en perfect weet wat we doen en wat je krijgt.

Wij zorgen ervoor dat jij je kan focussen op het runnen van je eigen zaak. Ondertussen wordt je professionele website klaargestoomd. Met persoonlijke begeleiding van A tot Z tijdens het maken én nadien!

Laat je niet vangen aan de oude manier van webdesign

Vroeger (en nu helaas nog veel te vaak) was dit het geval:

Wil je ook een aantrekkelijke website die...

Lees dan zeker verder.

Het goede nieuws is dat je om dit te bereiken totaal geen totaal unieke of ‘fancy’ website voor moet hebben. Nee, je gaat de bewezen principes voor klantgenererende website toepassen. Het warm water niet meer uitvinden maar gebruiken wat écht werkt. En daar zijn we sterk in. En… natuurlijk gaat die website er nog goed uitzien, maar niet ten koste van de klantgenererende principes die we toepassen. 

En het beste? We maken het eenvoudig en democratisch tegen een scherpe prijs. Heel transparant zonder onverwachte kosten. En zo krijg je de kans om meteen de kleine investering snel terug te verdienen.

omzetverhogende websites

Portfolio

Een greep uit ons portfolio van websites die offerte-aanvragen, contactopnames, afspraken en verkopen opleveren.

website laten maken yoga studio

Yoga XL

website laten maken houtbewerker

De Boomhut Bouwster

website laten maken trainer coach

Supervisie Voor Coaches

ijsjsalon website laten maken

Ijs van de Walle

Osteopathie PJ Flamaing

Topsport-advies

website laten maken Consultant

Steven
Lambrechts

website laten maken glazenwasser

Glazenwasserij
Diamant

motordealer website laten maken

Honda Mertens

psychotherapeut website laten maken

Sara De Coopman

Applicatie laten maken webdesign marketing

Patienten beheer

website laten maken voor dierenarts

Dierenarts Dieter

Website voor fotograaf laten maken

The Landscape Photo Guy

website voor aannemer laten maken

Steven De Broyer (soon)

Website coach maken

Kathleen Bosman

website laten maken coach

Jessica JJ Lutz

A.L Real Estate

Website laten maken projectontwikkelaar

Kwalis Projects

Klusjedienst aannemer website laten maken

HouseFix

website laten maken vakman

Zonne-panelen Reinigen .be

projectwebsite laten maken projectontwikkelaar

De Kaai Leuven

website laten maken kinepraktijk fietsen

Lopend
fietsen.be (ElliptiGO)

professionele website laten maken coachingpraktijk

Coaching
4coaches

KMO professionele website laten maken

zZoomer

A.R.T. Architecten

Go4electric (soon)

Werkwijze

Hoe we te werk gaan

We houden het proces is heel transparant en duidelijk.

Het proces is heel transparant en duidelijk. Wanneer we starten, ziet het website-proces in vogelvlucht eruit als volgt: 

Bespreking: We bellen je op om samen de nieuwe website te bespreken. We achterhalen wie uw doelgroep echt is, en bekijken o.b.v. uw wensen waar we naartoe gaan.  

Een eerste versie & feedback: Je kan ons feedback geven op het eerste ontwerp (wat nadien verwerkt wordt tot u tevreden bent). 

Oplevering: De website wordt opgeleverd. Je hebt een website waar je fier op kan zijn!

Je bent dus in het hele proces betrokken en je krijgt telkens de kans om feedback te geven. We gaan niet naar de volgende stap tot u tevreden bent. Dat betekent dat u volledige controle heeft over wat te verwachten. 

Team

Wie we zijn

Ons team achter en voor de schermen.

Steven

Online marketeer

programmeur

Rien

ontwikkelaar

Designer website sander

Sander

DESIGNER

Sven

Designer

Inanc

ontwikkelaar

Copywriting

Rutger

copywriter

Marijn

Designer

Guy

Fotograaf

Kevin

Videograaf

Team

Vaakgestelde vragen

Op elke vraag een antwoord.

Je kan ervoor kiezen om op een nieuwe domeinnaam je website te laten installeren of de oude te overschijven op dezelfde domeinnaam.

Natuurlijk. We hebben websites in verschillende talen gemaakt. Laat het weten in het bestelformulier en we regelen dit.

Nee, wij zorgen ervoor dat we aan Google jouw verhuizing correct doorgeven. Hierdoor verlies je geen bezoekers of posities in Google.

Ja! Al onze websites zijn gemakkelijk te gebruiken en aan te passen. Als je een word document kan veranderen, kan je onze websites ook aanpassen (tekst, foto’s, …).

Als je niet tevreden bent met je website, doen we ons best om het te verbeteren totdat je volledig tevreden bent. Als je nog steeds niet tevreden bent, kan je je geld terugvragen binnen 14 dagen na oplevering. Met ontevreden klanten zijn wij natuurlijk ook niets. 

De grootste factor is wat jij nodig hebt. De prijs voor een simpele website start op 1400 euro (eenmalig) . Wil je een uitgebreidere website of een website met webshop? Dan betaal je meer naargelang de functionaliteiten die gewenst zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw project goed te kunnen inschatten.

Gemiddeld zal dit proces ongeveer 4 tot 7 weken duren vanaf de start. Voor eenvoudigere website kan het sneller. De levertijden zijn afhankelijk van meerdere factoren. We houden je regelmatig op de hoogte in welke fase we staan.

Je kan een mailtje sturen naar steven@theonlinebuilders.com

Vul ons contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk om van start te gaan. We overleggen en bespreken eerst alles via telefoon of videocall zodat we jouw vraag volledig doorgrond hebben voor we starten! 

Testimonials

Klanten getuigen

"Ik ben heel blij dat ik Steven ben tegen gekomen. Door de drukte als therapeut waarin je je focust op de patiënt laat je marketing en social media en al de rest achterwege en kan je niet echt groeien. Ik was er een stuk mee bezig maar dat was verre van optimaal. We deden maar wat zonder doel voor ogen. En daarvoor heb je de juiste mensen op de juiste plaats nodig. Dat duurt soms 4 jaar voor je iemand gevonden hebt die op dezelfde golflengte zit en je echt verder kan brengen. Soms moest ik eerst drie keer tegen de muur lopen om dan pas een opening te zien in het geheel. Je hebt geen alternatief.. Dat is het moeilijke. Nu ben ik super tevreden. Om het zo maar even te zeggen en samen te vatten wat ik apprecieer bij Steven: Correct, openheid, oprechtheid, to the point, met een doel voor ogen, gestructureerd en zeer behulpzaam. Duidelijk gepassioneerd en door zijn liefde voor het vak, duwt hij mensen vooruit in hun bestaan als bedrijf en ondernemer. Ik heb er rust uit gehaald en boek grote vooruitgang elke maand. Hierdoor kan ik mij focussen op mijn core business. Je voelt dat de mensen het appreciëren. Voor mij is het een openbaring om mensen te hebben die naast mij staan en werken en kunnen meedenken in het verhaal. Het is 1 woord. T-O-P."
osteopaat website laten maken
Thorbjörn De Brul
Topsportadvies
Stevens know-how is een duurzame bron van inspiratie voor ons en hij kwam op het juiste moment onze wereld binnengestapt. In een sneldraaiende maatschappij waar je ‘je marketing’ best in een nieuw jasje steekt (lees : social media, online branding, communicatie …) en je online identiteit beter doordacht in het leven roept, blijft hij voor ons een absolute referentie als consultant. Doordacht, efficiënt, gepassioneerd, goed voorbereid, innovatief, meten-is-weten, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, durven geven, … het zijn slechts enkele eigenschappen die me spontaan overtuigenden hem in ons verhaal te integreren. In de wereld van de marketingconsultants hebben we meer van deze mensen nodig! Ik stip dus graag en terecht de volle 5 sterretjes aan voor deze gepassioneerde vakman.
ondernemer website laten maken
Robin Demeeter
Causamatics
Fijne vlotte samenwerking, helemaal afgestemd op wat ik nodig had! Met daarbij nog een duidelijke, gestructureerde samenvatting in een voor mij begrijpbare taal (heel belangrijk!), als houvast.
Merci!
Nancy
Aasem
Duidelijk kennis van zaken, luisterde heel goed naar onze wensen en verwachtingen, speelde daar op in en dacht zelf ook actief mee. Hele fijne samenwerking! Merci, Steven.
Dierenarts Dieter & Ellen
Ellen
Dierenarts Dieter

Eerst even overleggen?

We bellen je snel terug!