Lancering & ondersteuning van nieuw Honda Dealership

Honda Mertens, nieuw in de markt startte in 2018 in Nossegem. Een tweede vestiging een gespecialiseerde Honda Motordealer. Met een nieuwe website is Honda Mertens Antwerpen geboren.

Nieuwe website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur massa ante, bibendum nec urna eu, pulvinar egestas enim. Quisque sodales diam ac porta congue. Curabitur congue turpis sed tortor consequat, eget dictum neque euismod. Aliquam feugiat sed ex vel ultrices. Phasellus id porttitor nunc.

Het resultaat

Met een eerste vestiging in Nossegem was het meteen een voltreffer. Eén jaar later was het tijd voor een 2de vestiging. Ditmaal in Antwerpen (Bouchout).

Nieuwe stijl, lanceringsevent & ad campagnes

Bij de opening pakte we het groot aan, we gingen voor een big bang.Na een succesvolle lancering via social media (inclusief live evenement) was Honda Mertens écht geboren.

Professionele websites

Hondamertens.be, hondamertensbrussel.be, hondamertensantwerpen.be werden geboren. Met een volledige ondersteuning zorgen we voor een degelijke online aanwezigheid. Alle platformen zijn zo opgebouwd om flexibel te kunnen inspelen op vernieuwingen in de markt. Daarnaast is ook de basis gezet om heel gemakkelijk marketing campagnes op te starten.

Review van de klant

Steven zorgde ervoor dat de opening van onze nieuwe zaak een onwaarschijnlijk succes werd! Bedankt!!!!

Rozanne Mertens
5/5

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.