Coaching4coaches.be

Nieuwe website voor professionele coach & trainer

“Masterful coaching, blended leadership training & reflective supervision.”
coachpraktijk website laten maken

The Online Builders is een jong team van mensen die goed op elkaar afgestemd zijn en met passie werken. De zaakvoerder, Steven is niet de typische techneut zoals vele website wizards, maar een man die eerst luistert naar wat je nodig hebt en wat je ermee wil bereiken. Van daaruit daagt hij je uit om naar de gevolgen van je keuzes te kijken en neem je samen een besluit. Je voelt je beluisterd en begrepen, hij leeft zich in, in je zaak, en dat maakt juist het verschil met zoveel andere aanbieders. Steven werkt samen met zeer bekwame programmeurs, fotograaf en SEO-tekstschrijvers zodat je een sleutel op de deur website kan krijgen. Wanneer je, zoals ik zelf snel en graag invulling doet; dan creëert hij de structuren die je zelf kan vullen. Hij toont je op een geduldige manier hoe je je weg vindt op de back-end van je website.

Daarnaast staat Steven je met een glimlach bij in allerlei technische vragen over mailsystemen, databases, cookies, enz. om zo slim en efficiënt mogelijk contact te maken en houden met je klanten, en dat alles binnen de grenzen van de GDPR wetgeving.

Kortom, Steven is mijn rechterhand voor de creatie van websites en e-contacten met klanten.  Bedankt voor de geweldige services Online Builders!

Leen NOEL – www.supervisievoorcoaches.be   www.supervision4coaches.com   www.coaching4coaches.be

Samen jouw project bespreken?

Net als Coaching 4 Coaches, kan je snel een nieuwe website online hebben. Wij luisteren naar wat je wil, waar je naartoe wil en dat vertalen we in een resultaatgerichte website waar je trots op kan zijn. Iets voor jou? Neem simpel contact met ons op via onderstaande knop!

Samenwerken?

We zijn blij dat je interesse hebt om met ons samen te werken en zijn zeer benieuwd naar jouw project. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met welke zaken kunnen wij jou helpen?

Duid hieronder aan naar welke expertise je op zoek bent.

Beschrijf jouw idee & vraag.

Licht ons kort toe waarover jouw project gaat. Zo kunnen we met je meedenken!

Wat is je budget?

Een transparant budget helpt ons om naar je verwachtingen toe te werken.Geef ons een indicatie van de speelruimte.